Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah hileıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bir bünyeda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve öbür ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) baz amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki tütün, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların özge katlara intikalini karışmak yahut olası başüstüneğu derece geciktirmektir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri safi katman kayranı 150 metrekare’den fazla ve çabucak bir küme önı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten çokça olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni binalması mecburi kılınmıştır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli benek ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi tehlikee dayanıklıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en oranlı fiyatlarla mevla geçmek yürekin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama bili alabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite Yangın Merdiveni Kapısı ve sağlamlık standartlarından biridir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kullanılacak özlük nüshası 100 kişesen aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Pas olmalıdır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page