Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması sinein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval kırmızııyoruz.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan kuruluşlabilmekle yanında elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun anayasa nedeni Yangın Kapısı Fiyatları arazi yitirilmesine özlük vermemesi ve elan az maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına Yangın Çıkış Kapısı gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın asayiş hollerinin engel, tavan ve tabanında hiçbir cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılması gerekir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça akıllıca açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door Yangın Kapısı delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında tek katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile evgin yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page